Achter alles schuilt een verhaal

Mag ik dat van u vertellen?

Fotografie

Pers, bedrijf en particulier

Foto's zijn waardevol, of het nu gaat om een pasend beeld bij een artikel, de foto die alles moet zeggen, een reclame-uiting of een persoonlijke herinnering voor later.

 

Studio 2 Media maakt onder meer portretten, nieuwsfoto's en reportages voor pers, maar ook promotiefoto's en bedrijfsreportages. Voor particulieren is er de mogelijkheid van een fotoshoot op maat op locatie.

 

Klik op de foto's hiernaast om portfolio te openen

Tekst

Interviews, reportages en meer

Studio 2 Media schrijft interviews, reportages, sfeerverslagen en recensies voor kranten, tijdschriften en vakbladen. Ook bedrijven op zoek naar een commerciële tekst zijn hier aan het juiste adres. Artikelen van mijn hand verschenen in onder meer Noord-Hollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, bijlages van Telegraaf, Straatjournaal, Margriet en Zeehavens Amsterdam.

Redactioneel

Boeken, bladen en bijzondere projecten

Iemand nodig die meedenkt, het overzicht bewaart, de puntjes op de i zet, of een boek of blad van a tot z op poten zet? .

Opdrachtgevers

Studio 2 Media werkte met veel trots voor onder meer:

IJmuider Courant, Dagblad Kennemerland, Haarlems Dagblad, Genieten, United Photos, Straatjournaal, Amports, Amsterdam Cruise Port, Zeehaven IJmuiden B.V., Breman Machinery, Port of Amsterdam, Gemeente Haarlem, Margriet, Het Oranje Kruis, Stadsschouwburg Velsen, Vellesan College, Maritiem College, Elf Fantasy Guide, Kunstvlaai / Art Pie, Ahold, Holland Bouwregie, Stichting Noordzeevis uit IJmuiden, Angst Dwang en Fobie Stichting

Een bezoek aan 'Skaeve Huse' in Hilversum, waar mensen wonen die door een combinatie van problemen te veel overlast veroorzaken en daarom in een speciaal voor hen gebouwde 'wijk' geplaatst zijn. Deze serie is verschenen bij een artkel in Straatjournaal.
In Noord-Hollands Dagblad en IJmuider Courant zijn in de serie 'De Estafette' meer dan 400 portretten verschenen van bijzondere bewoners van de IJmond. Zij geven het 'estafettestokje' aan elkaar door. De serie loopt sinds 2010. Studio 2 Media verzorgt standaard tekst en foto's.

Over mij

Gwendelyn Luijk

Toen ik tien jaar was, kocht ik op een rommelmarkt mijn eerste computer. Op de spelletjes was ik snel uitgekeken, maar dankzij de tekstverwerker ontdekte ik dat ik schrijven geweldig vind.

 

Op de School voor Journalistiek leerde ik dat zelfs schrijven aan een paar regels gebonden is en leende ik de camera van mijn vriend.

 

We wonen samen in IJmuiden met onze twee katten en een hond die bijna net zo groot is als ik. Mijn vriend heeft zijn camera nooit meer terug gekregen.

Vragen opmerkingen?
Neem contact met mij op.

U kunt mij bereiken door een mailtje te sturen. Bellen mag natuurlijk ook.

 

E-mail: gwen@studio2media.nl

Tel: 06-39148133

 

KvK-nummer: 65948394