Nestmeldingen

Ben je op zoek naar een nestje, kom dan regelmatig op deze website even kijken voor nestmeldingen.


Heb je een nestje die je op onze website wilt adverteren?

Dat kan gratis. Stuur een mailtje met je tekst en wat leuke nestfoto's naar: bestuur-nvtw@outlook.com

Fokkers

Ben je fokker en wil je graag een vermelding op onze website?

Dat kan. Geef je gegevens aan ons door samen met wat leuke foto's en een mooie tekst. Dan zorgen wij dat je wordt vermeld. Je kunt alles sturen naar bestuur-nvtw@outlook.com.

Annette Zingboog hoopt in juli haar eerste nestje te krijgen van Hayley, onder de kennelnaam: Originaly


Hayley is in Duitsland geboren onder de naam Jeopardy from Bandit’s World. Hayley is een prachtig robuust gebouwde hond met een gespierd lichaam. Op de shows in Groningen en Gorinchem heeft ze dan ook een uitmuntend gekregen.


Karakter: Hayley heeft een rustig en open karakter en is een hele aanhankelijke gezinshond. Ze ligt het liefst naast je op de bank met haar kop op jouw schoot. Ze speelt graag met haar huisgenoot de kat en haar vriendinnetje Bonnie, die regelmatig op bezoek komt. Bonnie beschouwt ze als een onderdeel van haar roedel.


Gezondheid: Haar onderzoeken zijn goed verlopen en alles is goed bevonden. HD: A; ED:0; Pituitary Dwarfism - PCR: N/N; Degenerative Myelopathy – PCR N/N; Hyperuricosuria – PCR N/N; MDR1 gene variant – PCR N/N


De gekozen dekreu is Artaios Malá Bosorka met als roepnaam Taios. Taios is een jonge reu van 2.5 jaar oud. Hij is vaardig in de rally Obedience en Pulling. Hij is geslaagd voor de BH-VT en de 40 km. uithoudingsproef. Ook voltooide hij met glans de Slowaakse licentie. Qua bouw is hij een middelgrote reu met een uitstekend gangwerk, mooie vacht en de typisch brede hoofd met kleine oren.


Karakter: Taios is een evenwichtige, alerte en intelligente reu. Hij is zeer gemotiveerd in sport activiteiten. Hij heeft een vriendelijk karakter en speelt graag met je.


Gezondheid: Taios heeft dezelfde goede gezondheidsresultaten als Hayley.


Vanwege zijn slankere bouw en vriendelijk karakter past Taios erg goed bij Hayley. Hij komt ook uit een prachtige lijn die heel goed matched met de lijn van Hayley.


Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup, neem dan via de mail contact op met de fokker. zingboog@gmail.com

Nestmelding Annette

© Copyright 2024 https://www.nvtw.nl - Alle rechten voorbehouden - KVK  92766048